Tagrenovering

Vi har mange års erfaring i renovering af tage, herunder rensning, maling og algebehandling. Vi udfører alle former for tagreparationer, herunder udskiftning af taghætter, tagrender, nedløbsrør og skotrender. Vi anvender kun materialer der i standard lever op til tidens krav, og vi bruger kun faguddannede håndværkere.

Forlæng dit tags levetid

Når du vælger at investere penge i tagrenovering, har du mulighed for at forlænge tagets levetid med op til 20 år. Inden vi udfører en tagrenovering gennemgår vi dit tag og giver dig et overblik over hvilke småting du bør være opmærksom på. Vi tilbyder blandt andet tagrenovering indenfor disse områder:

  • Tagmaling
  • Tagreparation
  • Algebehandling

Tagrenovering kræver faglig ekspertise.

Vi har en stor erfaring indenfor renovering af tage. Gennem tiden har vi renset og malet over 5 million m2 tage over hele landet. Vi er endvidere totalleverandør indenfor tagløsninger, når du skal have et nyt tag. Vi har egne håndværkere og har erfaring med alle typer tagopgaver.

Skal vi vurdere dit tag?

Er du i tvivl om dit tag skal renoveres så ring til KASA Gruppen, så kommer vi ud og laver en vurdering af taget.

Kontakt os på renoveres +45 61 244 630 eller skriv på mba@kasa.dk

Undgå for tidlig tagrenovering

Mange der troede de havde købt et godt nyt tag er blevet nødsaget til at ty til tagrenovering allerede få år efter taget er lagt. For dem der ikke har sikret sig igennem bindende skriftlige aftaler og har fået garanti på deres tag er det en dyr affære. En undersøgelse fra 2006 fra byggeskadefonden viste at 30 procent af de undersøgte tage burde lægges helt om. For dem der ikke havde sikret sig ordentligt endte det med at blive dyrere end det ville have blevet at lægge et godt tag fra starten. Selvom tendensen er ved at vende på grund af dårlig omtale af byggebranchen er det stadig et område, hvor du bør være meget opmærksom. Det er desværre stadig ikke sådan at du kan vide dig sikker når du køber tagrenovering. Du bør sikre dig godt igennem bindende aftaler om tidsplaner og få garanti hvis du ikke vil ende med en alt for tidlig tagrenovering.

Michael Bøje
Andersen

Tømrermester

+45 61 244 630

mba@kasa.dk

Vores kompetencer er mange og vores faglige stolthed stor!