MALER

Det er billigt, når arbejdet bliver lavet rigtigt første gang, til tiden og uden ekstraregninger. Vi har samlet de bedste malere i København og Nordsjælland, og  laver alle former for malerarbejde og entreprenørarbejder – alt fra storstilede renovations projekter af facader såvel som maling i mindre hjem. Vores malere modtager så ofte ros fra kunderne, at det har smittet af på deres humør og det kan ses på din bygning.

 • Malere med mange års erfaring

 • Service & Vedligehold

 • Træværk, vinduer og døre

 • Vægge

 • Facader

 • Spartling

 • Trappeopgang

 • Kvalitetskontrol

Louise Lauridsen

Malermester

+45 21  444 234

ll@kasa.dk

Michael Salomonsson

Malermester

+45 22 446 494

ms@kasa.dk


  Vores kompetencer er mange
  og vores faglige stolthed stor!

  · Gips

  · Træ

  · Lister

  · Gips

  · Træ

  · Beton

  · Pudsede

  · Pudsning

  · Malede

  · Vægge

  · Lofter

  · Vægge

  · Lofter

  · Paneler

  Hvad skal vi hjælpe dig med?

  Har din bolig eller dit kontor brug for at blive malet, så er vi klar til at hjælpe. Vi kommer gerne ud og maler et enkelt rum, ja sågar et enkelt loft, men vi hjælper selvfølgelig også hvis vægge, lofter og træværk har behov for den helt store renovering.

  Vi bruger altid de bedste kvalitets produkter. Det er det bedste at arbejde med og det har en god dækkeevne og en høj slidstyrke, alt sammen kvaliteter som kommer dig og ikke mindst vores medarbejdere til gode.

  Det er billigere end du tror

  Alt for mange ser malerarbejde som et projekt, og det er ofte fordi de selv planlægger at gøre det, i stedet for at spørge os. Hvis ellers underlaget er i orden, er det faktisk ikke så slemt og langt hurtigere og billigere end man ofte regner med. Prisforskellen på små projekter er næsten ikke til at få øje på og det er der en god forklaring på. Som privat skal du ofte ud og købe diverse værktøj, afdækning og ikke mindst den dyre maling. Vi har værktøjet, afdækningen og grejet klar, og malingen køber vi til fornuftige priser. Alt det er med til, at det næsten ikke svare sig at gøre det selv.

  Kontakt os for en uforpligtende maler-snak

  Ring nu på +45 21 444 234 eller skrive på ll@kasa.dk