Forsikringer

Forsikringskader kan ske når som helst og hvor som helst, med betydelige konsekvenser. Vores mål er at hjælpe dig med ekspertvejledning og skræddersyede løsninger, så du får den erstatning, du fortjener.

ÅRS ERFARING
0 +
PROJEKTER
0 +
Medarbejdere
0 +
Kundetilfredshed
0 %

FORSIKRINGER

Vores ekspertise klarer alle dine udfordringer inden for forsikringer

KASA Gruppen har erfaring som netværkshåndværker for adskillige forsikringsselskaber. Vi har et dedikeret hold, der er klar til at håndtere forsikringsskader af enhver størrelse, uanset om det drejer sig om en simpel rådskade, en større vandskade eller en tagbrand.

Vores medarbejdere er erfarne i hele processen, fra begyndelse til slutning, og de rapporterer nøjagtigt i de systemer, der anvendes af forsikringsselskaber, herunder Scalepoint. Derudover er vores effektive ordrestyring sikrer optimal ordrehåndtering, minimerer spildkørsel og sikrer omhyggelig slutkontrol samt billeddokumentation af opgaverne.

Vores tømrerkonduktør er en certificeret håndværkstaksator med over 15 års erfaring i at håndtere forsikringsskader.

Med andre ord er vores forsikringsteam klar til at sikre en problemfri proces for dig.

Kontaktpersoner

Brian Petersen

Projektleder & EL

Louise Lauridsen

Koordinator & Maler

Michael Bøeck

Bygge- & Projektleder

★★★★★

Det Siger vores kunder

4.6/5 • 200+ anmeldelser

KONTAKT OS

Står du over for en forsikringsskade?​

KASA Gruppen A/S er eksperter i håndtering af forsikringsskader af enhver størrelse og art. Vores dedikerede team af professionelle håndværkere sikrer gennemskuelige priser og leverer el-installationer i overensstemmelse med dine specifikke behov.

Vi prioriterer at overholde alle aftalte betingelser og leveringstider og tilbyder samtidig fleksibilitet i vores arbejdsmetoder. Kontakt KASA Gruppen A/S for konkurrencedygtige tilbud på forsikringsskader. 

Kontakte vores team via kontaktformularen nedenfor eller på telefon +45 70 208 268 eller via e-mail mmr@kasa.dk.