Boligforeninger

Med vores ekspertise og omfattende erfaring leverer vi skræddersyede løsninger til renovering, vedligeholdelse og modernisering af boligforeningsejendomme. Vores mål er at forbedre boligernes værdi og beboernes trivsel med høj kvalitet og professionalisme.

ÅRS ERFARING
0 +
PROJEKTER
0 +
Medarbejdere
0 +
Kundetilfredshed
0 %

BOLIGFORENINGER

Total håndværksløsninger til boligforeninger

Vi ønsker kun at gøre det nemmere for boligforeningerne.

Med vores brede faglige kompetencer inden for EL, VVS, tømrerarbejde, snedkerarbejde, jordarbejde, kloakarbejde, murarbejde og malerarbejde, tilbyder vi en samlet løsning, der dækker alle behov.

KASA Gruppen er en veletableret håndværksvirksomhed med mange års erfaring, hvor vi har specialiseret os i at levere godt håndværk.

Vi prioriterer kvalitet og professionalisme højt og sætter nøje præcision, samarbejde og tryghed i centrum for at sikre en succesfuld proces og en positiv oplevelse for alle involverede. Vores medarbejdere er alle uddannede med svendebrev og leverer altid solidt håndværk med fokus på kvalitet og service.

Oplev vores service uden forpligtelser.

Du har også mulighed for at investere i et E-klippekort og få 10 håndværkstimer til en markant reduceret pris.

Kontaktperson

Michael Bøeck

Adm. Direktør & Partner

★★★★★

Det Siger vores kunder

4.6/5 • 200+ anmeldelser

Overlad koordineringen af din boligforeninger til os

Når man påbegynder et byggeprojekt, er der mange bolde at holde i luften på samme tid, og der skal træffes en lang række vanskelige beslutninger og koordineres arbejde mellem forskelligt håndværk. Det kan være svært at bevare det store overblik, og ofte kan man risikere, at nogle bolde falder til jorden. I mange situationer kan det derfor være en god ide at indkalde professionelle fagfolk til at løfte opgaven og få skabt resultater.

Overlader du entreprisen til KASA Gruppen, kan du være sikker på, at dit byggeprojekt er i trygge hænder. 

Vores medarbejdere har mange års erfaring med diverse byggeprojekter og har derfor en stor faglig viden om de udfordringer, der kan opstå under en byggeproces – du kan med ro i sindet efterlade dine projekter i vores hænder. 

Alt vores arbejde tager udgangspunkt i en faglig vurdering og vi finder altid den bedste løsning for vores kunder. Står du overfor et projekt, der kalder på dygtige fagfolk, er vi sikre på, at vi kan fører dig i mål.

Vi hjælper gerne med jeres boligforeninger

Vi er altid til rådighed via telefon, mail eller personligt fremmøde, så du kan føle dig i trygge hænder gennem hele processen. Når du står og har brug for en håndværker, står KASA Gruppen A/S klar til at løfte opgaven.

Vi har hjulpet mange af vores kunder med en totalløsning i forbindelse med renovering af alt lige fra trappeopgange, facader, vinduer til kontormiljøer og butikker – og vi kan sikkert også hjælpe dig!

Har du spørgsmål er du velkommen til kontakte: +45 26 957 041 eller skriv til mb@kasa.dk

Vores mange kompetencer & store faglige stolthed

Daglig service opgaver

Energirenovering

Faldstammer

Stidledninger

Tagrenovering

Opgangsrenovering

KONTAKT OS

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os angående dine boligforeninger.

Vi er her for at besvare dine spørgsmål og give dig den rette vejledning og service, der passer til dine projekter. 

Vi står også til rådighed på på telefonen +45 70 208 268 og mail mw@kasa.dk.