Badeværelse

Vi skaber dit nye badeværelse​

​Hos KASA Gruppen A/S har vi mange års erfaring i alt fra totalrenovering af det gamle badeværelse til etablering af et helt nyt.

Med udgangspunkt i grundig rådgivning, skaber vi det badeværelse, der er mest optimalt for dig ud fra de rammer, du har til rådighed – og naturligvis til den rette pris.

Montering og renovering af badeværelse

Har du brug for renovering af dit badeværelse eller et helt nyt badeværelse, er det et projekt, som vi kan hjælpe dig med. Vi rådgiver dig gerne omkring dine muligheder for renovering af dit badeværelse, og hvad der vil passe godt til dine behov.

Trænger du til et nyt badeværelse, hjælper vi gerne med afmontering af dit gamle badeværelse og montering af det nye. Vi hjælper dig gerne med at vejlede dig om den løsning, der er bedst for dig, så vi kan tilbyde dig det badeværelse, der passer til din stil og smag.

Vi uddanner løbende vores montører, så vi er opdaterede inden for nyeste trends og teknikker, men vi sætter samtidig en ære i at sætte os grundigt ind i vores kunders behov og adfærd, hvilket sikrer dig det rette materialevalg i dit nye badeværelse.

Ring til os på  for at høre mere eller få en montør ud for uforpligtende at komme med et forslag til, hvordan vi gør dit badeværelse til dit foretrukne rum i hjemmet.

Skal vi kigge på dit badeværelse?

Kontakt os på +45 26 957 041 eller skriv til os på mw@kasa.dk

Drømmer du om nyt badeværelse?

​Tidligere var et badeværelse blot et sted, der havde en praktisk funktion. I mange hjem i dag stilles der både krav til badeværelsets funktionalitet og fremtoning, og badeværelset opfattes af mange tillige som et wellnessområde, hvor man har mulighed for at slappe af i rolige og smukke rammer. Du behøver ikke nødvendigvis have mange kvadratmeter til rådighed for at få det badeværelse, du drømmer om. Mulighederne er utallige såvel med udgangspunkt i det lille badeværelse som i det store.

Når du skal vælge badeværelse, er det vigtigt at tænke over omfanget af rengøring og vedligeholdelse, de enkelte materialer efterfølgende vil kræve. Vi rådgiver helt ned i mindste detalje, så vi er sikre på, du ikke efterfølgende bliver overrasket over, hvad det kræver af dig, så dit badeværelse fremadrettet fremstår smukt og velholdt.

Mads Wiuf

Aut. VVS-installatør

+45 26 957 041

mw@kasa.dk

Vores kompetencer er mange og vores faglige stolthed stor!