Maler København

Er du på jagt efter Københavns dygtigste malere?

Vi lover dig arbejde af højeste kvalitet, udført efter danske standarder. Vores engagement i kvalitet og håndværk danner grundlaget for vores malerservices.

0 +
ÅRS ERFARING
0 +
PROJEKTER
0 +
Medarbejdere
0 %
Kundetilfredshed

Maler København

Kvalitetsorienteret malerarbejde i København

At vælge den rigtige maler kan både spare dig tid og penge ved at sikre, at arbejdet udføres korrekt første gang.

Hos os i København har vi samlet et hold af topkvalificerede malere. De udfører et bredt spektrum af maleropgaver fra store facaderenoveringer til detaljeret malerarbejde inden døre. Vores kunders positive tilbagemeldinger afspejler vores teams professionelle indsats og deres evne til at løfte udseendet af enhver ejendom.

Kontakt os allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud og mærk forskellen, som professionelle malere kan gøre for dit projekt. Vi sætter din tilfredshed højest.

Kontaktpersoner

Louise Lauridsen

Konduktør Maler

Michael Salomonsson

Malermester

★★★★★

Det Siger vores kunder

4.6/5 • 200+ anmeldelser

Professionel malerservice for dit projekt i København

Står du over for en maleropgave i din bolig eller på dit kontor? Vores mål er at opfylde dine malerbehov præcist, lige fra mindre opgaver i enkeltstående rum til større renoveringer af vægge, lofter og træarbejde. Vores erfarne malere i København står klar til at levere arbejde af højeste standard, der indfrier dine forventninger til hver en opgave.

Vi garanterer for kvaliteten af vores arbejde og vores forpligtelse til at omdanne din ejendom til netop det, du drømmer om.

Overkommelige og effektive priser
Mange opfatter malerarbejde som et stort projekt, især hvis man overvejer at gøre det selv. Med KASA Gruppen A/S vil du dog opdage, at professionelt malerarbejde er mere overkommeligt end antaget. Korrekt forberedelse af underlaget gør malerarbejdet både billigere og tidsbesparende.

Forskellen mellem selv at udføre mindre malerprojekter og at overlade dem til os er minimal. Vi råder over al nødvendigt udstyr, og vi indkøber maling til konkurrencedygtige priser. Dette gør det praktisk talt unødvendigt at forsøge sig med gør-det-selv-løsninger.

Vi anvender kun de bedste materialer for malerarbejde i København

For os er det afgørende at anvende de bedste malerprodukter. Disse sikrer enestående dækkeevne og holdbarhed over tid. 

Vores dedikerede medarbejdere i København tager stolthed i at bruge kvalitetsmaterialer, hvilket sikrer det fremragende slutresultat, du fortjener.

Vores mange kompetencer & store faglige stolthed

Træværk

Vægge

Facader

Spartling

Trappeopgang

KONTAKT OS

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld kontaktformularen i dag for at få flere oplysninger eller planlægge et uforpligtende besøg fra en af vores montører. 

Vores eksperter står klar til at præsentere dig for spændende ideer og muligheder for at transformere dit badeværelse til et rum, du vil elske.

Vi står også til rådighed på på telefonen +45 70 208 268 og mail mw@kasa.dk.