VVS

Hos KASA Gruppen A/S kan vi varetage alt inden for VVS arbejde. Vi arbejder altid effektivt, og efterlader dig altid med et professionelt stykke arbejde som vi garanterer, du bliver tilfreds med. Vi overholder altid vores aftaler med hensyn til betingelser, leveringstid mm. Vi stræber altid efter at levere Danmarks bedste service og vores VVS arbejder er altid af højeste kvalitet.

  • VVS-installatør

  • Service og vedligeholdelse

  • Fejlfinding

  • Vandinstallationer

  • Varmeinstallationer

  • Sanitet

  • Badværelser

Brian Petersen

VVS-Afdeling

+45 20 75 58 12

bp@kasa.dk

Bliv ringet op


Vores kompetencer er mange
og vores faglige stolthed stor!

Badeværelse

· Nyt

· Renovering

· Totalløsning

· Montering og installation

Varmeinstallationer

· Gulvvarme

· Radiator

· Centralvarmeanlæg med fjernvarme

· Fjernvarme

· Varmepumpe anlæg

· Varmespiral

Ventilation

· Serviceaftale

· Ventilationsrens

· Boligventilation

· Ventilation i etagebygning

· Ventilationsanlæg

· Døgnvagt

Service og vedligeholdelse

· Reparationer

· Ombygning

· Rensning

· Forbedring af kloak og afløb

· Udskiftning og modernisering

· Evaluering

Energioptimering

· Miljø rigtig energi

· Solvarmeanlæg

· Passiv Solvarme

· Jordvarme

· Varmegenvinding

· Isolering

Vand

· Sanitet

· Afledning

· Afløbsanlæg

· Vandkøleandlæg

· Sanitetsanlæg

Kasa Gruppen er en del af Danmarks største
VVS-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi

Vi har udført professionelt VVS arbejde i mange år og vi er 100% fokuserede på at give dig en kvalitetsløsning til en fornuftig pris. Det er din garanti for, at du får udført et ordentligt stykke arbejde, som virker – også efter vi er kørt.

Vi servicerer en lang række kunder rundt om i landet, og hos os er en god dialog med vores kunder i centrum, så vi kan nå den allerbedste løsning for dig. Hos os er det dig der er i fokus, og vi stræber os altid mod at efterlade dig glad og tilfreds.

Står du med et akut behov, så rykker vi ud

Hvis du står og har brug for akut VVS-hjælp, er vi også de rette at kontakte. Hvis vandrøret er sprunget og kælderen står under vand, eller afløbet på badeværelset er stoppet, og du har brug for hjælp, kan vi hurtigt være fremme. Hvis der sker skader på dit indbo, skal du ikke være urolig. Vi når hurtigt ud og udbedre skaden, så den begrænses så vidt muligt.
Du kan altid ringe til vores akut-døgnservice, når skaden er sket. Vi rykker ud så hurtigt som muligt i København og omegn. Vi hjælper med akutte VVS-problemer, hvis du har sprængte og utætte vandrør, frostskader, opstigende vand og kloakproblemer, eller hvis du har brug for hjælp til rensning af dit afløb.
Kontakt vores erfarne døgnvagter, som er specialister i håndtering af akutte VVS-problemer. De ved præcis, hvordan skaden skal udbedres. Vores døgnvagt går ikke igen, før problemet er løst, og du er tilfreds med resultatet.

Ring til vores døgnvagt på tlf. 20 755 813